Cursusprogramma

Wanneer u wilt zeilen in Zeeland bij All Weather Sailing, dan wilt u natuurlijk weten wanneer dat kan. Het seizoen om te zeilen in Zeeland loopt bij All Weather Sailing van april tot en met oktober. In deze maanden zijn de omstandigheden om te zeilen vaak het beste.

Bij All Weather Sailing kunt u kiezen tussen een weekcursus of een weekendcursus zeilen in Zeeland. Tijdens een weekcursus bevindt u zich meerdere dagen op het water. Echter is een weekendcursus zeer geschikt wanneer u snel wilt leren zeilen in Zeeland.

Weekcursus

Een weekcursus zeilen bij All Weather Sailing bestaat uit vier dagendelen zeilen van drie uur. Deze cursus zeilen loopt van maandag tot en met donderdag. U kunt kiezen uit twee tijden, namelijk van 9.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Vrijdag is een eventuele uitwijkdag voor het geval er een dag veel te veel of te weinig wind is.

Weekendcursus

Wanneer u kiest voor een weekendcursus zeilen bij All Weather Sailing, gaat u twee dagen zeilen met de PolyValk. Dankzij de ervaring van de zeilinstructeur van All Weather Sailing, leert u eenvoudig in één weekend zeilen.

Tijdens de weekendcursus krijgt u twee dagen zeilles in Zeeland. De dagen zijn van 9.00 uur tot 15.30 uur.

Overzicht

Hieronder staat het cursusprogramma van de zeillessen van All Weather Sailing nog eens in een duidelijk overzicht beschreven.

Weekcursus

Maandag tot en met donderdag
Vier dagdelen van drie uur
9.00 uur tot 12.00 uur of 13.00 uur tot 16.00 uur
Vrijdag eventuele uitwijkdag

Weekendcursus

Zaterdag tot en met zondag
Twee hele dagen
9.00 uur tot 15.30 uur