Cursusprogramma

Het seizoen om te zeilen bij ons loopt van april tot en met oktober. In deze maanden zijn de omstandigheden om te zeilen vaak het beste.

U kunt kiezen tussen een weekcursus of een weekendcursus zeilen in Zeeland. Tijdens een weekcursus bevindt u zich meerdere dagen op het water. Echter is een weekendcursus zeer geschikt wanneer u snel wilt leren zeilen in Zeeland.

Weekcursus

Een weekcursus zeilen bij All Weather Sailing bestaat uit vier dagendelen zeilen van drie uur. De cursus loopt van maandag tot en met donderdag. U kunt kiezen uit twee tijden, namelijk van 9.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 uur tot 16.00 uur. We varen in een Motion 670. 

Weekendcursus

Wanneer u kiest voor een weekendcursus zeilen bij All Weather Sailing, gaat u twee dagen zeilen met de Motion. Dankzij de jarenlange ervaring van de zeilinstructeur en het bewezen VDWS leer programma, leert u eenvoudig in één weekend zeilen.

Tijdens de weekendcursus krijgt u twee dagen zeilles in Zeeland. De dagen zijn van 9.00 uur tot ca. 15.30 uur. Meestal eten we iets warm in Brouwershaven maar zelf de lunch meenemen en deze genieten op een eilandje kan natuurlijk ook.

Overzicht

Weekcursus

Maandag tot en met donderdag
Vier dagdelen van drie uur
9.00 uur tot 12.00 uur of 13.00 uur tot 16.00 uur

Weekendcursus

Zaterdag tot en met zondag
Twee hele dagen
9.00 uur tot 15.30 uur