Prijzen en aanmelding Zeilschool Zeeland

De prijzen van een zeilles in Zeeland bij All Weather Sailing vindt u hieronder. Tevens kunt u hier direct een zeilcursus online reserveren of het inschrijfformulier printen en opsturen naar het postadres van All Weather Sailing. Tot slot worden er een aantal handige tips gegeven voor het zeilen in Zeeland.

Prijzen en betaling zeilcursus

De prijzen van de zeilcursussen zijn inclusief lesmateriaal, gebruik van zwemvest (verplicht) en een zeiljack.

- Een weekcursus bij All Weather Sailing duurt 12 uur en kost €280,- per persoon.
- Een weekendcursus bij All Weather Sailing duurt 13 uur en kost €330,- per persoon.

VDWS basic sailing license brevet examen (niet verplicht) €40

U dient twee weken voor aanvang van de zeilcursus het lesgeld over te maken naar:
- iban NL89RABO0115244832 t.n.v. All Weather Sailing Scharendijke
- Vermeld uw naam en de datum van de zeilcursus

Contante betaling van de zeilcursus is ook mogelijk. U dient dan bij aanvang van de cursus te betalen. Wel dient u direct bij boeking 25% aanbetaling over te maken op bovenstaand rekeningnummer.

Reserveren

Wilt u er zeker van zijn dat u een zeilcursus bij All Weather Sailing kunt volgen? Dan kunt u een zeilcursus reserveren. U kunt direct online reserveren of het reserveringsformulier downloaden, invullen en per post sturen naar het postadres van All Weather Sailing.

Handige tips

Wanneer u gaat zeilen in Zeeland zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Doordat het erg koud kan zijn op het water, is het handig om warme kleding aan te trekken en/of mee te nemen. Trek daarnaast lichte sportschoenen of laarzen aan. Een kleine handdoek, een zonnebril en zonnebrandcrème zijn ook erg handig om mee te nemen tijdens het zeilen. En het belangrijkste om mee te nemen: een goed humeur!