Zeilboot

Tijdens een zeilles bij All Weather Sailing vaart u in een Motion 670. Voorheen genoemd Torenvalk. De boot wordt door Hoora geleverd in het voorseizoen 2021. Dit is eigenlijk de opvolger van de alom bekende Polyvalk. De Motion is torengetuigd en is een boot met een fluisterstille electro motor. Alles aan deze sportieve en stoere boot is ontworpen voor gemak en vaarplezier. Deze stabiele, maar snelle open zeilboot is uitstekend geschikt om te leren zeilen. De electromotor (binnenboord) komt qua kracht overeen met een benzine motor van 5 PK. U vaart comfortabel en fluisterstil van en naar uw haven. De boot heeft 24 m2 zeil, 3 reefmogelijkheden en lazyjacks. 

De Motion is door en voor zeilers gebouwd! Deze boot staat dan ook bekend om de stabiliteit en snelheid. Verder is de boot toren getuigd, onzinkbaar en geconstrueerd van de beste materialen. Zo kunt u op een veilige, maar toch leuke manier leren zeilen in Zeeland!

Praktische informatie

Doordat er aan minimaal twee en maximaal vier deelnemers zeilles wordt gegeven, heeft u alle ruimte om te leren zeilen in Zeeland.

Daarnaast is de boot van alle gemakken voorzien. Zo wilt u natuurlijk liever geen blaren krijgen tijdens het zeilen in Zeeland. Daarom beschikt de boot over zware lieren voor extra bemanningscomfort. Tevens is de boot uitgerust met drie  riffen en een rolfok voor de keren dat het hard waait tijdens het zeilen.

Om veilig de haven van den Osse in- en uit te varen heeft de Motion een fantastische 5PK electro motor.

Over de Motion 670

Wilt u nu meer weten over de Motion? Dan kunt u terecht op de website van Hoora, een werf in Friesland die Valken bouwt. Deze werf heeft tevens de Motion gebouwd waar All Weather Sailing zeilles in Zeeland geeft.