Zeilboot

Tijdens een zeilles bij All Weather Sailing vaart u in een PolyValk. Deze stabiele, maar snelle open zeilboot is uitstekend geschikt om te leren zeilen.

De PolyValk is door en voor zeilers gebouwd! Deze boot staat dan ook bekend om de stabiliteit en snelheid. Verder is de boot gaffel getuigd, onzinbaar en geconstrueerd van de beste materialen. Zo kunt u op een veilige, maar toch leuke manier leren zeilen in Zeeland!

Praktische informatie

Het totale zeiloppervlak van de boot bedraagt 17m2. Doordat er aan minimaal twee en maximaal vier deelnemers zeilles wordt gegeven, heeft u alle ruimte om te leren zeilen in Zeeland.

Daarnaast is de boot van alle gemakken voorzien. Zo wilt u natuurlijk liever geen blaren krijgen tijdens het zeilen in Zeeland. Daarom beschikt de boot over uitstekende Lewmar lieren voor extra bemanningscomfort. Tevens is de boot uitgerust met twee snelle riffen en een stormfok voor de keren dat het hard waait tijdens het zeilen.

Om veilig de haven van den Osse in- en uit te varen heeft de PolyValk een betrouwbare 4 pk Yamaha buitenboordmotor.

Over de Valk

Een Valk is vooral in de Friese wateren een populaire zeilboot. Maar ook in Zeeland is de Valk erg populair om in te zeilen. Doordat de Valk zo populair is, kunt u na het volgen van deze zeilcursus eenvoudig het geleerde uitvoeren in de praktijk met een huurboot van hetzelfde type.

Wilt u nu meer weten over de PolyValk? Dan kunt u terecht op de website van Hoora, een werf in Friesland die Valken bouwt. Deze werf heeft tevens de PolyValk gebouwd waar All Weather Sailing zeilles in Zeeland geeft.